NYHEDER

Vi vil primært opdatere vores Facebookside Bjerregaard Stud - DK med nyheder samt resultater fra årets shows. 

https://www.facebook.com/stutteribjerregaard/

Nyheder 2021

Opdatering Maj 2021
Alle årets føl har nu meldt sin ankomst. Fire hoppeføl og en enkelt hingst. Hingsteføllet vil komme til salg, så hold øje med vores sider. 
Årets dyrskuer er desværre aflyst, men vi håber på shows i Welshforeningen!

Opdatering April 2021
Årets bedækningssæson er i fuld gang, både af egne hopper samt hopper udefra.
Husk alle vores hingste tilbyder naturlig bedækning. 
Årets første føl har meldt deres ankomst. To fine hoppeføl, et efter Lywimar Adagio og et efter Bjerregaards Witek. Desværre blev det også Witeks sidste føl. Witek rejste over regnbuebroen den 26/4-21, han har efterladt et stort tomrum. Heldigvis lever han videre i vores to hingste, og flere hopper her på stutteriet. 
Tak for alt, Witek ❤️⭐️

Opdatering Marts 2021
Inden den 1/4 flytter Laithehill Royalist ind på stutteriet, han er venligst udlånt af Stutteri Fjordglimt. 
Royalist skal bruges på nogle udvalgte hopper, så vi glæder os meget til årgang 2022. Denne årgang bliver også Bjerregaards Coco’s første årgang, så vi går en spændene tid i møde!
Billeder af Laithehill Royalist kan ses under avlshingste 😉

Opdatering Februar 2021

Vi kan nu melde udsolgt af hingsteplage, men til April kommer årets følårgang. Her vil alle hingsteføllene blive til salg! Det er derfor muligt at blive skrevet op, og kontaktet når de første føl er født. Der er ingen købstvang! Vi har allerede nu et par navne på listen. Ring eller skriv til Ida på 27 62 61 61 for mere information.


Opdatering Januar 2021

Årets første måned været stille, COVID-19 har ikke gjort det nemt. Men vi ser frem til lysere tider, hvor det er muligt at vise vores ponyer frem. Vi har nu kun en enkelt hingsteplag fra 2020 til salg, samt en enkelt tre års hoppe. De bliver begge kat. 3. Ellers ser vi frem til at Årgang 2021 føllene, melder sin ankomst i April.


Nyheder 2020


Opdatering December 2020

I år har vi igen lavet en julekalender på vores Facebookside. Her har vi hver dag til og med den 24/12 lagt et billede op, med en lille tekst omkring ponyen på billedet. Vi nyder at lave disse kalendere, og håber at I vil følge med igen næste år. Vi vil også gerne bruge denne opdatering på, at ønske alle vore venner, følgere og ejere af ponyer avlet af os en glædelig jul og et godt nytår! Vi ses forhåbenligt til diverse dyrskuer og shows i 2021. Hvis COVID-19 arter sig til den tid ...

Opdatering Oktober 2020

Vi deltog i årets Oktobershow, som i år havde 10 års jubilæum. 

Vi deltog med følgende ponyer:

Bjerregaards Matrix - Fløj i klassen, Reserve Veteran Champion og deltager i BIS-finalen.

Bjerregaards Donna - Nr. 4 i hoppefølsklassen. 

Bjerregaards Sweet Cherry - Nr. 2 i klassen, og nr. 5 i Juniorchampionatet.

Bjerregaards Malibu - Fløj i klassen, og nr.4 i Seniorchampionatet.

Opdatering September 2020

Vi deltog i Welshforeningens “Fyns Septembershow” med Bjerregaards Sweety. Og sikke en tur vi havde. Vi lå ud med at vinde showklassen for 4 års og ældre sec.b hopper. Herefter blev Sweety Hoppe Champion Sec.b og Overall Supreme Champion Sec.b. Det sikrede os en plads i BIS-finalen, og Sweety forstatte og vandt dermed Best In Show 2020 Fyns September Show!

Alle årets er nu fravændt, det første føl er allerede rejst hjemmefra. Nr.2 følger trop i midt Oktober. Husk vi stadig har 4 dejlige hingsteføl til salg!

Opdatering August 2020

Endelig kom der gang i showsæsonen. Vi deltog i årets kåring, som i år kun varede 1 dag grundet Covid 19. Vi deltog med Bjerregaards Savannah og Bjerregaards Coco. Begge ponyer opnåede kåring i 2.klasse. Desværre ikke helt hvad vi havde håbet på, men vi har heldigvis allerede et skønt afkom efter Savannah. Coco vil bedække til næste år, og vi venter spændt på hans første årgang!

Opdatering Juli 2020

Vi har desværre taget afsked med Bjerregaards Apollo, og han er et stort savn i vores hverdag. R.I.P 1996-2020 ❤️

Opdatering Juni 2020

COVID-19 udbrud i 2020, betyder desværre at de fleste shows er aflyst i år. Men det betyder ikke der er stile på stutteriet. Vi har allerede solgt en del ponyer i år, og er nødt til at melde udsolgt af ponyer der er over 1 år. Men årets føl tegner lovende, og vi har 4 lækre hingsteføl til salg. Et andet lyspunkt er det nye medaljesystem i den danske welshforening, hvor vi har modtaget ikke mindre end 2 bronze medal. Vinderne er Bjerregaards Sara og Bjerregaards Sonny Boy!
Stutteri Bjerregaards medalje vindere i Welshforeningen